Interieurbouw van Bouwbedrijf C. Leeuwis uit Barneveld;

geschiedenis

Bouwbedrijf C. Leeuwis, opgericht in circa 1890, is een familiebedrijf, in de ware zin van het woord.

Oprichter Jan Leeuwis was een metselaar en hij gaf de liefde voor het vak door aan achtereenvolgens zijn zoon, kleinzoon en achterkleinzoon. Dat betekent dat met de huidige directeur Cees Leeuwis de vierde generatie in deze familie aan het roer staat van de onderneming. Groter dan in de beginjaren en vooral ook veelzijdiger.

Met name sinds 1994, toen het bestaande metselbedrijf werd uitgebreid met een professionele timmerwerkplaats. Sindsdien heeft de kwalificatie ‘Aannemersbedrijf’ steeds meer inhoud gekregen. De nadruk heeft altijd gelegen op het leveren van traditioneel vakwerk. Dat geldt voor het metselwerk, voor het timmerwerk en, sinds een aantal jaren, ook voor de interieurbouw. Een activiteit die steeds grotere vormen begint aan te nemen en waarin het vakmanschap van de medewerkers alle kansen krijgt.

Renovatie aan uw huis op de planning? Bouwbedrijf C. Leeuwis

Inmiddels is er sprake van twee vestigingen. De hoofdvestiging sinds jaar en dag aan de Amersfoortsestraat in Barneveld, de timmerwerkplaats is gevestigd aan de Schoutenstraat. Het bedrijf heeft op dit moment 26 medewerkers in vaste dienst.